Landslagsuttagning 2017

Landslagsuttagning 2017

Härmed bjuder Svenska BJJ förbundet utövare in till landslagsuttagning inför VM. Uttagning kommer att ske den 26 mars på Poseidon kampsportsakademin i Järfälla. Under uttagningen kommer ni göra fystester och sparras med andra top-utövare. För att få plats i landslaget måste man vara med på uttagningen. Allt detta för att vi ska hitta bästa teamet att representera Sverige under VM 2017 och EM 2018. Vår ambition är att skicka fighters som har en chans att ta medalj. Känner du att kan ta medalj vill vi verkligen att du söker. Som underlag till beslutet om man är lämplig kandidat till landslaget kommer vi att använda tävlingsresultat nationellt och internationellt (rankningen) senaste 12 månader, resultaten från fystesterna samt tekniska nivån utövarna har.

Datum: Söndag 26 Mars kl 9:00 – 18:00
Plats: Poseidon Kampsportsakademin, Järfällavägen 100, Järfälla
Krav:
• Du ska ha svenskt medborgarskap.
• Du har lila, brunt eller svart bälte.
• Du tävlar regelbundet nationellt och internationell.
• Du måste delta i förbundets fystester och träningsläger 2 ggr per år.
• I officiella sammanhang (när du representerar Sverige skall förbundets utrustning och kläder användas)
• Träningsläger med andra topputövare.
• Utbildningar inom fysträning för aktiva utövare samt hemmatränare.
• Bidrag för resor och boende.
• Tävlingsdräkt med förbundets logga från vår Sponsor Nippon Sport.

 

nippon

BJJlogophotoshop

About the Author

administrator