Tack för allt

Tack för allt

 

I lördags valde två av svensk BJJs pionjärer att kliva av sina poster i förbundsstyrelsen.

Margareta Myhr var förbundets ordförande under de senaste åren där hon gick i bräschen för att sätta en god standard för svenska BJJ-tävlingar, vilket hon själv hade lång erfarenhet av som arrangör. Maggan började träna BJJ i början av 2000-talet och blev 2012 en av dom första kvinnliga svartbältet i Sverige.

Pilo Stylin var med och startade Svenska Brasiliansk Jiu-Jitsu Förbundet både vid det första trevande försöket i början av 2000-talet men även 2009 när vi organiserades som underförbund i SBoK. Pilo kämpade hårt för att svensk brasiliansk jiu-jitsu skulle ta sin självklara plats inom idrottsrörelsen och var även själv med i landslaget en tid innan han gick över till att vara elitansvarig.

Stort tack för ert engagemang i förbundsstyrelsen Maggan och Pilo, och för allt ni gjort och fortsätter att göra för svensk brasiliansk jiu-jitsu.

 

 

BJJlogophotoshop

About the Author

administrator