UlfElm

Ulf-Elm
Ulf Elm

Först och främst vill jag bidra till att starkare knyta samman svensk idrottsrörelse och brasiliansk jiu-jitsu utan att deras respektive grundidéer går förlorade. BJJ har kommit en lång väg i Sverige och gått från att vara en idrott organiserad i team på andra sidan jorden till att organiseras i ett förbund knutet till Svenska Budo och Kampsportsförbundet och därigenom till Riksidrottsförbundet. Våra utövare har även börjat ta medalj på sportens högsta internationella nivåer. Vill vi fortsätta denna utveckling måste vi också utveckla det fortsatta arbetet inom förbundet och våra medlemsklubbar.
Till vardags arbetar jag som facklig förtroendevald för fackförbundet Vision inom Växjö Kommun. På fritiden är jag ordförande och huvudinstruktör i min medlemsförening Växjö Titans som förutom BJJ även har verksamhet i Thaiboxning, SW och MMA.
Just nu har jag ofrivilligt kastats in i något av en 40-årskris då jag i början av året drog av min ena hälsena. Jag har såklart inte kunnat hålla mig från mattan utan har instruerat i både gips och ortopedisk stövel, men till hösten hoppas jag att kunna vara tillbaka i full träning. I BJJ finns det endast möjligheter!