MargaretaMyhr

Margareta-Myhr

Ordförande Margareta Myhr

Jag har varit med i SBJJF sedan 2009, första åren i Valberedningen, blev invald i styrelsen 2012 som ledamot och har suttit som ordförande sen 2013. Engagemanget för Svensk bjj startade så fort jag själv fastnade för sporten 2004, jag satt med på första mötet när diskussionerna om att starta ett förbund hölls under Swedish Open 2006 ( tror jag de var). Eftersom BJJ blev en så stor del av mitt liv ville jag självklart vara med och hjälpa till så att fler förstår vilken underbar sport det är. Det jag vill bidra med till Svensk BJJ är mitt engagemang och att fler skall se vilken ultimat sport det är. Du kan träna och tävla oavsett ålder samt den tid du lägger ner kommer du att få hundra gånger tillbaka, både i personlig utveckling och fysik. Jag brukar säga att trotts att jag var gammal när jag började så har jag lärt mig mer om mig själv under åren på mattan än dom 38 åren innan jag vågade sätta på mej GIn.
Jag arbetar som personlig assistent. Min man fick förfrågan att starta en Brasa klubb i Stockholm 2005 ( sedermera Fightzone Stockholm) sedan dess har majoriteten av den vakna tiden gått åt till egen träning och att driva klubben tillsammans med min man och alla elever. Det har blivit ett antal tävlingsarrangemang och resor kors och tvärs runt om i Sverige och världen
Eftersom jag älskar att spela ”guard” och varit dum nog att inte sköta min fysträning fick jag tre diskbuktningar i nacken för ca två år sedan. Efter en liten operation kom jag tillbaka till mattan men fick ganska omgående diskbråck i ländryggen. Tyvärr har det inte varit lika lätt att få bukt med, men skam den som ger sej, mattan hägrar och tiden jag inte kan spendera på mattan får gå till förbundsarbete i stället.